Exclusieve gevels

ArcelorMittal biedt een zeer ruime keuze aan exclusieve gevelbekleding, profielbeplating en cassettesystemen plus een grote selectie aan coatings en kleuren.

Exclusieve gevels

Als ’s werelds grootste staalproducent kan ArcelorMittal u altijd de exclusieve gevelbekleding leveren waarmee u scoort als het gaat om uitstraling.

Exclusieve gevels

Exclusieve gevelbekleding zoals sandwichpanelen, profielbeplating en cassettesystemen, bieden de mogelijkheid om te variëren met materiaal en afmeting.

  Gevel restylen of renoveren; kies voor de exclusieve gevelsystemen en profielbeplating van ArcelorMittal.

  Door het restylen van de gevel van bijvoorbeeld uw bedrijfspand, school of kantoorpand, kunt u het de uitstraling geven die het pand uniek maakt; passend bij de tijd en uw huisstijl en onderscheidend van de rest. Het hele pand aanpakken is daarbij niet nodig; een deel volstaat al, met name de voorgevel van het gebouw.

  ArcelorMittal biedt een zeer ruime keuze aan exclusieve gevelbekleding, cassettesystemen en profielbeplating plus een grote selectie aan coatings en kleuren.

  Naast toepassing op gevels, worden de verschillende profielen en beplating ook veel gebruikt in het interieur van een gebouw. Als ’s werelds grootste staalproducent kan ArcelorMittal u altijd de gevelbekleding leveren waarmee u scoort als het gaat om uitstraling. De gevel van het pand valt net even wat meer op door bijvoorbeeld het schubbeneffect van het gevelsysteem Caiman, de schaduwwerking van diverse puntprofielen of door te spelen met zonlicht bij gebruik van het geperforeerde potdeksel systeem Mascaret.

  Exclusieve gevelbekleding in de vorm van sandwichpanelen, profielbeplating en cassettesystemen, bieden de mogelijkheid om te variëren met materiaal, breedte, hoogte en soort bevestiging.  

  Om een beeld te geven van het ruime assortiment gevelsystemen, worden er hieronder een aantal producten uitgelicht.

   

  ArcelorMittal exclusieve gevelsystemen

  •     

   Kenmerkend aan de gevelbekleding Caiman is het lagen-/ schubbeneffect, ook wel bekend als losange of ruit-effect. Het gevelsysteem heeft een blinde bevestiging en is o.a. verkrijgbaar in de materialen staal, weervast staal, aluminium en rvs.

   De onregelmatige welvingen lijkt Caïman wel door de wind geschapen. Caïman kan verticaal, horizontaal en diagonaal worden gemonteerd. De lengte en breedte van de Caïman gevelelementen zijn variabel.

   Bekijk referentieobjecten >
   Meer informatie en technische gegevens>

  •     

   Het gevelsysteem Gascogne is een potdeksel profiel met blinde bevestiging en verkrijgbaar in de materialen staal, weervast staal, aluminium en rvs. Het systeem daagt uit om de gevel te laten spelen met schaduw.

   Bekijk referentieobjecten >
   Meer informatie en technische gegevens >  •   

   De geprofileerde plaat Mauka heeft een roeven uitstraling; een traditioneel maar exclusief gevelsysteem dat zowel verticaal en horizontaal kan worden gemonteerd op de wand of als kouddakplaat toegepast kan worden.

   Bekijk referentieobjecten >
   Meer informatie en technische gegevens >  •       

   Door het geperforeerde potdeksel systeem wordt Mascaret vaak gebruikt als voorzetgevel en is ook zeer geschikt om aan de binnenzijde van het pand toe te passen. Deze exclusieve gevelbekleding filtert zonlicht en kan toegepast worden als horizontale of verticale zonwering.

   Bekijk referentieobjecten >
   Meer informatie en technische gegevens >

   

  ArcelorMittal profielbeplating

   

  ArcelorMittal modulair gevelsysteem 

   

  ArcelorMittal Cassettesystemen


  ______________________________________________________________________________________________________
   

  De ‘finishing touch’ met ArcelorMittal kleuren en coatings

  De coating en kleur die u kiest voor de gevelbekleding maken de uitstraling van uw pand compleet. Met het aanbod van ArcelorMittal kiest u voor verbeeldingskracht.

  Het kleurenaanbod Colorrisme biedt een ongekende symfonie van kleuren en materialen die tot de mooiste architectonische gevels leiden. Creëer parelmoer, glimmende, matte of reflecterende effecten en maak gebruik van meer inspiratiebronnen vol krachtige elementen.

  Bekijk het kleurenaanbod hier >

  Het mag duidelijk zijn, voor een exclusieve gevel is ArcelorMittal úw partner.
  Neem telefonisch contact op of gebruik onderstaand formulier en zet de eerste stap naar een onderscheidende uitstraling van uw pand.

   

  Informatie / offerte


  * Achternaam

  * Bedrijfsnaam

  * Plaats

  Kies uw land

  * E-mail

  * Telefoon

  * Beroep

  Type vraag
  Aanvraag brochures
  Technische vraag
  Aanvraag offerte / Prijsopgave


  Bericht