Agrarisch bouwen

Binnen het assortiment sandwichpanelen heeft ArcelorMittal panelen die bijzonder geschikt zijn voor gebruik in de landbouw-, vee- en fruitteelt sector

Agrarisch bouwen

Bij sandwichpanelen voor dak en gevel zijn isolatie en duurzame coating twee van de belangrijkste punten in het productieproces van ArcelorMittal.

Agrarisch bouwen

ArcelorMittal sandwichpanelen zijn zeer geschikt voor o.a. rundveestallen, loodsen en andere agrarische gebouwen.

  Promisol S Hybrid Dragend Gevelsysteem

  25-09-2020

  De lat hoger bij gebouwontwerp

  Promisol® S Hybrid is de nieuwe carrier oplossing die u in staat stelt om in alle vrijheid te ontwerpen en mooie, duurzame gebouwen te creëren die voldoen aan de hoogste normen. Het vernuft van dit nieuwe systeem schuilt in de gecombineerde constructie: het dragend sandwichpaneel met onzichtbare bevestiging en totale flexibiliteit van gevelafwerking, aangepaste kleuren, texturen en vormen. Zowel horizontale als verticale bevestiging is mogelijk. Bouw iets compleet nieuws met Promisol® S Hybrid terwijl u de uitdagingen van vandaag op het vlak van duurzaam ontwerp omarmt.

  Bekijk hier de brochure >

  Vrijheid om te ontwerpen
  Promisol® S Hybrid geeft u eindeloze mogelijkheden. Met ons isolerend dragend paneel in het hart van het systeem en uw geveldesign, biedt deze alles-in-één-oplossing volledige architecturale vrijheid, zodat u net zo creatief kunt zijn als u durft. We bieden ook een verscheidenheid aan geometrieën die standaard of op maat van uw ontwerp zijn, zodat u uw perfecte gevel kunt creëren.

  Diverse profielen zijn vanuit ons gamma leverbaar zoals: traditionele gewalste profielen, plankprofielen, cassettesystemen, geperforeerde systemen en diverse specials zoals Isis (puntprofielen), Creneo (block-profielen) en custommade gevelsystemen.

  Duurzaamheid
  Het leveren van een uiterst duurzame oplossing stond centraal bij de ontwikkeling van Promisol® S Hybrid. Het systeem biedt een hoge thermische isolatiewaarde met een uitstekende luchtdichtheid - essentiële kenmerken om een optimale energie-efficiëntie van uw gebouwen te garanderen. Ons basismateriaal is staal, dat volledig recycleerbaar en gedeeltelijk herbruikbaar is. Zowel ons dragend paneel als de zichtgeveloplossingen zijn verkrijgbaar met duurzame organische coatings en afwerkingen, die UV- en corrosiebestendigheid combineren, en zijn getest volgens de hoogste normen.

  De perfecte afwerking
  Promisol® S Hybrid stelt architecten en ontwerpers in staat om hun projecten tot leven te brengen zoals ze zich dat hebben voorgesteld. Wij matchen uw visie met ons gamma van afwerkingen, met onze op maat gemaakte kleuren en texturen en profielen die u in staat stellen om prachtige, performante gebouwen te creëren. Laat uw creativiteit de vrije loop met ons breed gamma aan voorgelakte organische coatings, originele kleuren en op maat gemaakte vormen & patronen voor bijzondere gevelontwerpen. Ons volledige gamma organische coatings biedt u een veelvoud aan kleuren met iriserende werking, parelmoerachtige, metallic, matte of satijnen afwerkingen, evenals patronen - allemaal bestand tegen de zwaarste blootstellingen. De perfecte keuze, de perfecte afwerking, elke keer weer.

  Onze belofte aan u
  Om u te helpen uw ideale ontwerp te maken en een efficiënt en performant gebouw te bouwen, staat ons technisch en ontwerpteam altijd klaar om uw project te ondersteunen. Of u nu gebruik maakt van ons complete systeem of een deel ervan, wij werken graag met u samen om optimale oplossingen te leveren - dit alles ondersteund door onze ‘Smart Support’ belofte.

  Smart Support
  • Omgevingsbeoordeling
  • Technische en ontwerpondersteuning
  • Oplossingen op maat
  • Snelle product- en kleurbemonstering
  • Projectondersteuning

  Informatie die we nodig hebben
  • Uw projectlocatie
  • Oriëntatie van sandwichpanelen
  • Type gebouw
  • Bouwtekeningen
  • Windbelasting
  • Opbouw / type gevel

  Het detail dat u nodig heeft
  Wij ondersteunen u met een volledig rapport dat bestaat uit:
  • Beschrijving van alle projectonderdelen
  • Installatierichtlijnen voor Omega-profielen
  • Installatierichtlijnen voor de zichtgevel, inclusief bevestigingsplan