Agrarisch bouwen

Binnen het assortiment sandwichpanelen heeft ArcelorMittal panelen die bijzonder geschikt zijn voor gebruik in de landbouw-, vee- en fruitteelt sector

Agrarisch bouwen

Bij sandwichpanelen voor dak en gevel zijn isolatie en duurzame coating twee van de belangrijkste punten in het productieproces van ArcelorMittal.

Agrarisch bouwen

ArcelorMittal sandwichpanelen zijn zeer geschikt voor o.a. rundveestallen, loodsen en andere agrarische gebouwen.

  Waarom steeds meer architecten carriersystemen voorschrijven
  05-03-2021

  Carriersystemen in het bestek opnemen: functioneel, duurzaam en esthetisch

  Waarom steeds meer architecten Carriersystemen in het bestek voorzien

  De voordelen en toepassingen van Carriersystemen


  Lees verder >  ArcelorMittal Construction neemt productielijn over in Zweden
  15-12-2020

  11 december 2020

  ArcelorMittal Construction heeft een overeenkomst getekend met Llentab, fabrikant en aannemer van stalen gebouwen, om de panelenproductielijn in Kungshamn Zweden over te nemen.

  De lijn, die mineralewolpanelen (MiWo) voor stalen gebouwen produceert, vormt een aanvulling op de bestaande productielijnen voor profielen bij de Zweedse activiteiten van ArcelorMittal Construction en zal het concurrentiepositie van het bedrijf op de Scandinavische...

  Lees verder >  Nieuwe look voor onze Coldstore-divisie!
  25-09-2020

  ArcelorMittal Construction Coldstore hanteert een geheel nieuwe benadering om zijn klanten te bereiken op het gebied van gecontroleerde omgeving met de lancering van 3 nieuwe brochures ter ondersteuning van zijn commerciële activiteiten:

  • Frigotherm en Frigotherm iQ +
  • Frigostyl
  • Koelcel systemen

  De specialisten in koel- & vrieshuizen

  Introductie van ArcelorMittal Construction Coldstore...

  Lees verder >  Promisol S Hybrid Dragend Gevelsysteem
  25-09-2020

  De lat hoger bij gebouwontwerp

  Promisol® S Hybrid is de nieuwe carrier oplossing die u in staat stelt om in alle vrijheid te ontwerpen en mooie, duurzame gebouwen te creëren die voldoen aan de hoogste normen. Het vernuft van dit nieuwe systeem schuilt in de gecombineerde constructie: het dragend sandwichpaneel met onzichtbare bevestiging en totale flexibiliteit van gevelafwerking, aangepaste kleuren, texturen en vormen. Zowel horizontale als verticale beve...

  Lees verder >  ArcelorMittal Construction lanceert zijn nieuwe reeks geprefabriceerde wandsystemen met de introductie van D2B® (Designed to Build).
  25-09-2020

  Deze nieuwe reeks combineert hoogrenderende, waterdichte geïsoleerde panelen, innovatieve montage oplossingen en onze reeks architectonische gevelbekledingen om de ultieme oplossing voor uw gevelconstructie te creëren.

  Er zijn twee soorten panelen in deze reeks opgenomen om modules te vormen tot 6,20 m breed en 3 m hoog: D2B® Archisol en D2B® Promisol. Lees meer over onze D2B®-oplossing, de toepassingen en voordelen in onze nieuwe brochure.

  Lees verder >  Pagina: 1   >>