Over ArcelorMittal

Architectonische en technische oplossingen voor gevels, daken, vloeren en plafonds, vervaardigd uit metaalOver Ons

  • Over Ons
  • Duurzaam bouwen

  ArcelorMittal, zichtbare dynamiek met vooruitlopende technologie

  ArcelorMittal Construction Nederland presenteert architectonische en technische oplossingen voor gevels, daken, vloeren en plafonds, vervaardigd uit metaal, wij zijn onderdeel van 's werelds grootste staalproducent ArcelorMittal. 

  ArcelorMittal is meer dan een constructiesysteem. Wij begeleiden architecten en ingenieurs bij de ontwikkeling van een project vanaf de tekentafel tot aan het bouwproces. Door de expertise van onze medewerkers en de voortdurende ontwikkeling van producten naar systemen, maakt ArcelorMittal "Haute Couture" in metaal en dit wordt overal toegepast waar architectuur en constructies voor de toekomst worden ontwikkeld. 

  Of het nu gaat om gekleurd staal, RVS, aluminium, zink of koper, de brede selectie van materialen en vormen van ArcelorMittal maken het mogelijk om complexe ontwerpen te creëren. Het brengt de vormgeving van gebouwen op een hoger niveau. 

  Meer techniek 

  ArcelorMittal biedt duurzame oplossingen en kleuren, afgestemd op extreme klimatologische omstandigheden met thermisch en akoestisch comfort die voldoen aan diverse brandwerendheidseisen. Het aanbod van ArcelorMittal is aangepast aan uw verwachtingen en die van de eindgebruikers. 

  De benaderingswijze is gericht op de ontwikkeling van duurzame, milieuvriendelijke systemen door gebruik te maken van recyclebaar en gerecycled staal en geoptimaliseerde bekledingen, zodat uw creaties in perfecte harmonie met hun omgeving zijn.

  ArcelorMittal: systemen en oplossingen voor creatieve architectuur.