Kom bij ons werken

Kies voor een goed salaris, op maat gemaakte trainingen en de kans om bij te dragen aan unieke projecten.

  Kom werken bij 's werelds grootste staalproducent:
  ArcelorMittal Construction is actief over de gehele wereld.

  De locatie in Tiel is groots in Architectonische en technische oplossingen voor gebouwen. We produceren en bedenken hier samen met de klant innovatieve bouwsystemen.

  Hieronder vindt u onze huidige vacatures.

  Voor meer informatie of vragen kunt u contact opnemen met onze HR adviseur Manuela Herminez :   manuela.herminez@arcelormittal.com

     PRODUCTIEMEDEWERKER - Fulltime 37,5 uur per week

  Je bent verantwoordelijk voor het knippen van vlakke platen en het zetten hiervan. Je bedient diverse kantbanken, zwenkbuigers en knipscharen. Daarnaast dragen we veiligheid ook hoog in het vaandel en is het belangrijk om met z’n allen de werkplek schoon en veilig te houden.

  Meer informatie >  FINANCIAL-BUSINESS CONTROLLER - Fulltime

  Voor ArcelorMittal Construction zijn we op zoek naar een zelfstandig werkende controller. Je komt te werken in een informele setting. 
  Rapporterend aan de CEO en samenwerkend met een financieel administratief medewerker, ben jij in deze brede rol als controller (eind) verantwoordelijk voor rapportages, analyses en de afsluitingen en licht jij deze toe aan directie en derden! Ook ben je nieuwsgierig aangelegd, en vind je het leuk om regelmatig op de productievloer te komen, om te ontdekken hoe een kostprijs tot stand komt en deze lager zou kunnen. Een mooie rol voor iemand die toe is aan een tweede of derde stap in zijn/haar carrière, of voor iemand die de overstap vanuit accountancy naar het bedrijfsleven wil maken en zich verder wil ontwikkelen in deze brede rol als controller.

  Meer informatie >


   

  HEFTRUCKCHAUFFEUR - Fulltime, 37,5 uur per week

  Je laadt en lost materiaal met behulp van een heftruck en/of zijlader. De lengtes kunnen een lengte hebben van 10 meter.
  Je hebt contact met klanten die zetwerk komen afhalen en draagt zorg voor het interne transport in de zetterij. Daarnaast heb ik je ook administratieve taken als het afmelden van opgehaalde pakketten en het overhandigen van vrachtbrieven.

  Meer informatie >